Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Varkensschnitzel en rauwe ham in reepjes snijden. Tijm en rozemarijn van takjes rissen en met rest van kruiden fijn snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten en krieltjes al omscheppend ca. 10 minuten goudbruin bakken. Krieltjes op warm bord scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Rest van olie in wok verhitten. Eenderde van bosui voor garnering apart houden, rest ca. 30 seconden roerbakken. Varkensschnitzel toevoegen en in ca. 2 minuten rondom bruinbakken. Ham, kruiden en krieltjes toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten roerbakken, tot vlees gaar is. Afblussen met marsala, room erdoor roeren en geheel op smaak brengen met zout en peper. Garneren met olijven en achtergehouden bosui. Serveren met een groene salade.

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvlees met Parmaham en salie in marsalasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met marsalasaus
40 min, wachten 30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet met marsalasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad in een knapperig kleedje, Marsalasaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept