Romige tagliatelle met oesterzwammen

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing in ruim water met zout beetgaar koken. Oesterzwammen met keukenpapier schoonvegen. In wok olie verhitten en (ongesneden!) oesterzwammen op hoog vuur 3-4 min. bakken, tot oesterzwammen bruin en gaar zijn en alle vocht verdampt is. Intussen tagliatelle in vergiet laten uitlekken, deel van kookvocht opvangen. In pastapan roomkaas in scheut kookvocht snel laten smelten. Tagliatelle terugdoen in pan en voorzichtig omscheppen, eventueel nog wat kookvocht toevoegen. Basilicumreepjes door pasta mengen. Tagliatalle over twee diepe borden verdelen. Oesterzwammen met zout en peper op smaak brengen en op tagliatelle leggen. Met dunschiller boven borden grove krullen van kaas schaven. Lekker met rucolasalade.

Romige tagliatelle met oesterzwammen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept