Pureetorentje met geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Paddenstoelen schoonvegen en in stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Appel wassen en met appelboor klokhuis verwijderen. Appel in 8 plakken snijden. Rodekool in pan verwarmen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verhitten. Geitenkaas in 4 plakken snijden. Grill op hoogste stand voorverwarmen. In braadpan 3 el boter verhitten. Ui en knoflook 1 min. bakken. Paddenstoelen toevoegen en 6 min. bakken. In koekenpan rest boter verhitten, appel 2 min. bakken. Op bord appelplak leggen, schep puree erop, appelplak, nog een schep puree en afdekken met geitenkaas. Bord met torentje 2 min. onder hete grill plaatsen. Paddenstoelen melange met zout en peper op smaak brengen en naast torentje scheppen. Met rode kool serveren.

Pureetorentje met geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept