Groene kidneybonen met balsamico-vleesreepjes

1persoon
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan kidneybonen op laag vuur verwarmen. Vlees in dunne reepjes snijden. In koekenpan olie verhitten en vlees en paprika al omscheppend op hoog vuur ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Balsamicoazijn toevoegen en pan van vuur nemen. In zeef bonen laten uitlekken. Bonen op bord doen en vlees erop scheppen.

Groene kidneybonen met balsamico-vleesreepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot met roerbakreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase wokschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept