Vegetarische amandelpaella met gedroogde tomaten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De groentebouillontablet oplossen in 1/2 l kokend water. Ondertussen amandelen grof hakken met mes. Uien pellen en in ringen snijden. Tomaten in stukjes snijden. Zongedroogde tomaten in dunne reepjes snijden. In brede koekenpan of paellapan olie verhitten en uiringen 3 min. bakken. Rijst, tomaatreepjes, helft amandelen en doperwtjes erdoor scheppen. Bouillon toevoegen. Tegen de kook aan brengen en met deksel op pan op laag vuur in ca. 10 min. gaar laten worden. Peterselie fijnhakken, met rest amandelen en stukjes tomaat door paella scheppen. Paella op 4 borden scheppen.

Vegetarische amandelpaella met gedroogde tomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept