Mexicaanse ovenschotel

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill voor. Laat de kidneybonen, mais en peppadew uitlekken. Snijd de peppadew in vieren. Verhit de olie in een braadpan en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg de cajunkruiden, kidneybonen en peppadew toe en verwarm nog enkele minuten. Doe het gehaktbonenmengsel in de ovenschaal en bedek met een laag tortillachips. Bestrooi met de kaas. Zet de ovenschotel enkele minuten onder de grill, zodat de kaas smelt.
  • 2 Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en meng met de mais. Besprenk met de olijfolie en breng op smaak met versgemalen peper en zout. Serveer de komkommer-maissalade bij de Mexicaanse ovenschotel.

Mexicaanse ovenschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept