Groentecurry met tilapia

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien pellen en in partjes snijden. Paprika schoonmaken en in ringen snijden. Snijbonen schoonmaken en schuin in stukken snijden. Krieltjes met water (zodat ze net onder staan) aan de kook brengen en 5 min. zachtjes laten koken. Afgieten. 2 el olie ondertussen in grote koekenpan verhitten en hierin ui, paprika en snijbonen 3 min. omscheppend bakken. 4 el masalasaus apart houden voor vis. Rest saus en groenten aan krieltjes toevoegen, mengen en nog 5 min. zachtjes koken. Tilapiafilet helemaal met achtergehouden saus bestrijken. Rest olie in koekenpan verhitten en hierin op matig vuur tilapia om en om in ca. 4 min. gaarbakken. Blaadjes van takjes munt loshalen. Groentecurry van vuur halen. Helft van blaadjes met helft yoghurt door groentecurry scheppen. Zout naar smaak toevoegen. Vis, curry en rest yoghurt over 4 borden verdelen. Rest muntblaadjes erover strooien.

Groentecurry met tilapia is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentecurry met SoFine
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-groentecurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene groentecurry met geurige rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept