Tikka masala viscurry met zeevruchten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden. Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min. koken. Afgieten. Uien pellen en in partjes snijden. Olie in hapjespan verhitten. Hierin uien 3 min. bakken. Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min. verwarmen. Saus erdoor roeren en 5 min. laten pruttelen. Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Viscurry in 4 kommen scheppen. Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien. Naanbrood erbij geven.

Tikka masala viscurry met zeevruchten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currypita's met kalkoenfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept