Gebakken schol met druivendressing
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
4 eetlepels bloem
600 g scholfilet
zout en peper
1 dl olie
1 portie druivendressing (recept elders op de site)
Bereiding
Bloem op bord strooien. Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper. Vis door bloem wentelen. Overtollige bloem afschudden. In koekenpan olie verhitten en scholfilets in 5 à 6 minuten lichtbruin bakken, halverwege keren. Schol over vier borden verdelen. Naast schol 1 eetlepel dressing scheppen. Rest van dressing apart erbij serveren.
Gebakken schol met druivendressing is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Druivendressing »
Frisée met Chaumes en druivendressing »
Waterkerssalade met rode druiven en gerookte kip »
Gebakken schol met druivendressing »
Gebakken appel en appelchips met ijs »
Gebakken rijst met ananas »
Gebakken taco's met sardines »
Gebakken vis met honingworteltjes »