Chinese groentefondue

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan 1 1/5 liter water aan de kook. Verkruimel de bouillontabletten erboven. Voeg citroengras, rode peper, gember en knoflook toe, laat 10 min. trekken en breng op smaak met zout en citroensap. Bereid intussen in een andere pan de eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm de satésaus en verdun deze met water. Schenk de satésaus, de chilisaus en de sojasaus in kommetjes en schep de rolletjes omelet en tofu en de groenten in schaaltjes. Schep de bouillon over in een fonduepan met de mie. Vul telkens een schepnetje, leg het in de bouillon en laat de ingrediënten in een paar min. gaar worden. Dip ze vervolgens (met eetstokjes) in de saus. Verdeel na de maaltijd de mie over 4 kommen en schenk de bouillon erop.
  • 2 Ingrediënten om te dippen, bijv. rolletjes omelet, plakjes tofu, brede repen Chinese kool, losgehaalde blaadjes Shanghai paksoi, taugé, minimaiskolfjes, peultjes, oesterzwammen, bamboescheuten (blikje 227 g) of reepjes rode paprika

Chinese groentefondue is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bagna cauda groentefondue
30 min
Bekijk recept
Japanse Groentefondue
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Groente-fondue
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderfiletspiesjes met champignons en paprikas
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept