Maaltijdsalade met gorgonzola, walnoot en peer

2
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm oven voor op 200 °C. Halveer de peer, verwijder het klokhuis en snijd in schijfjes. Snijd de bleekselderij in boogjes en de gorgonzola in blokjes. Bak de ciabatta volgens de aanwijzingen op de verpakking af. Rooster de walnoten in een droge koekenpan goudbruin.
  • 2 Klop van de azijn en de olie een dressing en breng op smaak met peper en zout. Schep in een grote kom de slamelange, peer, bleekselderij, gorgonzola, walnoten en dressing voorzichtig door elkaar. Serveer de ciabatta erbij.

Maaltijdsalade met gorgonzola, walnoot en peer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene maaltijdsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met mango en sperziebonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept