Pannenkoeken met krabsalade
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 blikje crabmeat (170 g)
1 grote winterwortel
1 pak pannenkoeken naturel (8 stuks)
1 zakje veldsla (75 g)
2 bakjes krabsalade (a 200 g)
Bereiding
Krab laten uitlekken. Wortel schoonmaken en raspen. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing en onder aluminiumfolie warm houden. Aan tafel pannenkoeken vullen met achtereenvolgens veldsla, geraspte wortel, krabsalade en krab. Pannenkoeken oprollen.
Pannenkoeken met krabsalade is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Krabschuitjes »
Krabsalade met roze pompelmoes »
Vissandwich »
Stukjes komkommer gevuld met krab »
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok »
Spannende spekpannenkoeken met ui »
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen »
Pannenkoekrolletjes uit de oven »