Pannenkoeken met krabsalade

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Krab laten uitlekken. Wortel schoonmaken en raspen. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing en onder aluminiumfolie warm houden. Aan tafel pannenkoeken vullen met achtereenvolgens veldsla, geraspte wortel, krabsalade en krab. Pannenkoeken oprollen.

Pannenkoeken met krabsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Krabschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Krabsalade met roze pompelmoes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissandwich
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stukjes komkommer gevuld met krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept