Visbouillonfondue met venkel

4
10 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Venkel schoonmaken en in blokjes snijden, groen bewaren. In pan sjalotten en venkel in olie 5 min. zachtjes bakken. Wijn, fond, 300 ml water en tijm toevoegen. Aan de kook brengen, bouillontabletten erboven verkruimelen en bouillon zachtjes laten doorkoken. Op smaak brengen met grof gemalen peper. Bouillon boven fonduepan zeven. Venkelgroen erboven fijnknippen. Fonduepan en schalen diphapjes op tafel zetten. Schepnetjes telkens vullen, in de bouillon leggen en ingrediënten in paar min. gaar laten worden.
  • 2 Om in de bouillon te garen: - blokjes kabeljauw- of zeewolffilet - repen tilapia- of roodbaarsfilet - om wortel, courgette of spinazie gerolde scholfilets - ongekookte mosselen - rauwe scampi (diepvries), gepeld - rauwe oesters - sint-jacobsschelpen (coquilles, diepvries)- zeekraal of lamsoren - repen venkel - stukjes bleekselderij.

Visbouillonfondue met venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept