Tagliatelle met doperwtensaus en Parmaham

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui glazig in de olie. Houd een derde van de doperwten apart, bak de rest 1 minuut met de ui mee. Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg 150 ml heet water toe. Kook de doperwten in 4-5 minuten gaar. Neem de pan van het vuur en roer de room erdoor. Pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Voeg de achtergehouden doperwten toe en verwarm de saus zachtjes tot de erwten beetgaar zijn. Breng op smaak met zout en peper. Schep de tagliatelle door de saus. Verdeel de pasta over vier borden en leg de Parmaham er in rolletjes op.

Tagliatelle met doperwtensaus en Parmaham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept