Kalkoenspiesjes met Thaise cashewnotensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kalkoenfilet in de lengte in 12 lange repen. Rijg elke reep zigzaggend aan een satéprikker.
  • 2 Pers de gember met een knoflookpers. Doe in een schaal en voeg 3 el vissaus, 3 el limoensap en 3 el olie toe. Breng op smaak met peper en zout. Wentel de kalkoenspiesen door de marinade en laat afgedekt buiten de koelkast 1 uur marineren. Draai regelmatig om in de marinade.
  • 3 Maal de cashewnoten fijn in de keukenmachine. Verhit de rest van de olie in een pan en fruit de currypasta op laag vuur. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Roer de cashewnoten, suiker, de rest van de vissaus en het limoensap erdoor en laat op laag vuur 10 min. koken tot de saus wat dikker wordt.
  • 4 Verhit de grillpan. Gril de kalkoenspiesen in 4 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Verdeel de spiesen over 4 borden en schep er wat saus over. Bestrooi met de koriander.

Kalkoenspiesjes met Thaise cashewnotensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Indonesische saté met cashewnotensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met cashewnotensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken banaan met ijs en warme cashewnotensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kalkoenspiesjes Met Thaise Cashewnotensaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenspiesjes, salade van kikkererwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kalkoenspiesjes met nectarinecompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenspiesjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoenspiesjes Met Thaise Cashewnotensaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept