Thaise rundvleescurry

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Biefstuk dwars op draad in plakjes snijden en in ca. 10 minuten op kamertemperatuur laten komen. Sperziebonen schoonmaken en halveren. In pan met ruim kokend water en zout sperziebonen in ca. 5 minuten beetgaar koken. In zeef afspoelen en laten uitlekken. Paprika schoonmaken en in brede repen snijden. Repen halveren. Bosuitjes schoonmaken en schuin in stukken van 3 cm snijden. Limoen schoonboenen en schil eraf raspen. Limoen uitpersen. Wok verhitten tot gloeiend heet. Olie over panbodem laten uitvloeien. Plakjes biefstuk al omscheppend op hoog vuur in ca. 2 minuten rondom bruinbakken. Op warm bord scheppen en onder aluminiumfolie warm houden. Paprika, bosui en sperziebonen door bakvet scheppen. Currypasta naar smaak toevoegen en geheel op hoog vuur nog ca. 3 minuten roerbakken. Limoenrasp en -sap, kokosmelk, vissaus en biefstuk door groenten mengen. Wokschotel op matig vuur nog ca. 3 minuten laten sudderen. Serveren met pandanrijst.

Thaise rundvleescurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode rundvleescurry met aubergine
2u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige rundvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept