Kabeljauwcurry

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Peultjes schoonmaken. Kabeljauwfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. In pan olie verhitten. Kabeljauw in ca. 3 minuten bruin bakken. Uit pan scheppen en warmhouden. In bakvet ui en paprika 3 minuten bakken. Currypasta, kokosmelk en peultjes toevoegen en geheel aan de kook brengen. Ca. 5 minuten laten sudderen, op smaak brengen met zout. Laatste minuut kabeljauw meeverwarmen (niet meer roeren). Serveren met rijst.

Kabeljauwcurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwcurry met tomatenchutney
30 min-
Bekijk recept
Oranjerode kabeljauwcurry
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwcurry met tomatenchutney
30 min-
Bekijk recept
Oranjerode kabeljauwcurry
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept