Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Snijd de visfilets in blokjes. Verhit olie in een grote pan. Bak de ui 3 min. zachtjes en pers de knoflook erboven. Voeg de tomatenblokjes met het sap, de wijn, cognac en het water toe.
  • 2 Verkruimel het bouillontablet erboven. Breng tegen de kook aan en pocheer de blokjes vis in ca. 4 min. net gaar. Schep de mosselen en rivierkreeftjes erdoor en verwarm ca. 1 min. mee. Breng op smaak met cayennepeper, peper en zout. Schep de Zarzuela in diepe borden.

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zarzuela
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela De Pescado
20-30 min -
Bekijk recept
Zarzuela
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept