Gevulde forel met Serranoham

4
40 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In buikholten van forellen zout en peper strooien. Citroen halveren, helft uitpersen, andere helft in dunne plakjes snijden. Citroensap in buikholten van forellen sprenkelen. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijn hakken en helft mengen met ham. Ham-peterseliemengsel voorzichtig in buikholten van forellen scheppen.
  • 2 Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand
  • 3 Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Forellen in ovenschaal leggen, knoflook erover verdelen en besprenkelen met olie. In midden van oven forellen in ca. 20 minuten gaar bakken. Bestrooien met andere helft van peterselie en schijfjes citroen erbij serveren. Lekker met gekookte of gepofte aardappelen.

Gevulde forel met Serranoham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept