Taco's met geroosterde vis uit Yucatán

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen en boven kom uitpersen. Chilipoeder, piment, peper, oregano en limoensap erdoor roeren tot smeuïge pasta ontstaat, eventueel verdunnen met 1 à 2 eetlepels water. Vis in repen van ca. 1 cm snijden en door kruidenpasta scheppen. Vis ca. 30 minuten laten staan.
  • 2 Grillpan voorverwarmen tot gloeiend heet. Tortilla's of tacoschelpen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kropjes sla wassen, uitslaan en in dunne reepjes snijden. Grillpan bestrijken met olie en repen vis in ca. 4 minuten bruin en net gaar roosteren, halverwege keren. Tortilla's bestrijken met tomatensalsa, sla erover verdelen, geroosterde visrepen erop leggen en tortilla's dubbelvouwen. Of tacoschelpen vullen met sla, vis en wat tomatensalsa erover scheppen. Op vier borden elk 2 taco's leggen. Rest van tomatensalsa erbij geven. Serveren met avocadosalade.

Taco's met geroosterde vis uit Yucatán is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Taco's Met Geroosterde Vis Uit Yucatan
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's Met Geroosterde Vis Uit Yucatan
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco met andijvie en gehakt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige taco's met feta
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept