Roodbaars met gegrilde salsa

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen. Paprika's wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Ui pellen en fijnsnipperen. Paprika en ui op bakplaat uitspreiden en besprenkelen met 2 eetlepels olijfolie. Onder grill paprika en ui in ca. 10 minuten gaar roosteren, af en toe omscheppen. Intussen tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Koriander fijnhakken. Roodbaarsfilets droogdeppen met keukenpapier en op bakplaat leggen. Rest van olie erover sprenkelen. Roodbaars ca. 10 cm onder hete grill schuiven en in ca. 4 minuten gaar en lichtbruin grillen. In kom gegrilde groenten, tomatenblokjes, koriander en sambal door elkaar scheppen en op smaak brengen met zout. Roodbaars op vier borden leggen en salsa erover en ernaast scheppen. Serveren met couscous.

Roodbaars met gegrilde salsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept