Gestoomde zalmfilet met wasabisaus

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgette schoonmaken en in blokjes snijden. In pan bouillon en 1 stengel citroengras aan de kook brengen. Rest van citroengras in stukken snijden en in stoommandje of vergiet uitspreiden. Zalmfilet met zout en peper bestrooien en op citroengras leggen. Deksel op stoommandje leggen. Boven kokende bouillon zalmfilet in 12 min. gaarstomen. In braadpan olie verhitten. Courgette 2 min. bakken. Met deksel op pan in 6 min gaarsmoren en zout en peper naar smaak toevoegen. Crème fraîche met wasabipasta losroeren. Crème fraîche met 1-2 el bouillon mengen (rest bouillon wordt niet gebruikt). Rijst met zalm en courgette serveren. Wasabisaus over vis schenken.

Gestoomde zalmfilet met wasabisaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volcano sushi
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalmfilet met sesamzaad
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met garnaaltjes en wakame
20 min-
Bekijk recept
Veggie sushi inside out
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept