Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
3
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
30 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
5 gele paprika's
2 uien
2 teentjes knoflook
2 eetlepels roomboter
1 pak maïspasta fusilli (400 g)
200 g gorgonzola (blauwaderkaas)
1 zakje verse basilicum (15 g)
Bereiding
Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Paprika, ui en knoflook op laag vuur ca. 15 minuten smoren. Intussen fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Gorgonzola verkruimelen. Met staafmixer paprikamengsel grof pureren. Gorgonzola toevoegen en door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Basilicum grof hakken en enkele blaadjes achterhouden voor garnering. Fusilli mengen met gorgonzolasaus en basilicum. Garneren met blaadjes basilicum. Lekker met groene salade.
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met gerookte kip en peer »
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola »
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus »
Spruiten in gorgonzolasaus »
Pastasalade »
Ovenpasta met frisse ricotta »
Fusilli met ricotta en pesto »
Pasta met courgette roomsaus »