Stamppot met spitskool, gebakken salami en tomaat

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. In pan met weinig water en zout aardappels en spitskool afgedekt in ca. 20 minuten gaar koken. Ui pellen en snipperen. Salami in blokjes snijden. Tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Bieslook boven kom fijn knippen. In koekenpan olie verhitten en hierin ui en salamiblokjes ca. 3 minuten zachtjes bakken. Intussen aardappels en spitskool in vergiet laten uitlekken. In pan van aardappels melk zachtjes verwarmen. Aardappels en spitskool toevoegen en geheel tot smeuïge puree stampen. Salami met beetje van bakvet door stamppot mengen. Tomaat, bieslook en zout en peper naar smaak erdoor strooien.

Stamppot met spitskool, gebakken salami en tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept