Rucolastamppot met zwarte olijven en karbonade

4
35 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. In pan met weinig water en zout aardappels afgedekt in ca. 20 minuten gaar koken. Knoflook pellen en snipperen. Olijven afgieten en fijn hakken. Rucola grof snijden. Karbonades met peper en zout bestrooien. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en hierin karbonades op matig vuur in ca. 5 minuten per kant bruinbakken. Aardappels afgieten, deel van kookvocht opvangen. Aardappels in pan met rest van olie tot puree stampen. Knoflook, olijven, rucola en kaas door puree scheppen. Eventueel nog wat kookvocht toevoegen om stamppot smeuïg te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Karbonades op of naast stamppot leggen.

Rucolastamppot met zwarte olijven en karbonade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rucolastamppot met mosterdkarbonades
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met rode uienchutney
30 min-
Bekijk recept
Knapperige rucolastamppot met runderrookvlees
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde champignons met rucolastamppot
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept