Provençaalse rosbief

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 8 minuten groentemix en tijm meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen rosbieflapjes aan 1 zijde besmeren met tapenade en met tapenade aan binnenzijde oprollen. Rolletjes vastzetten met prikker. In kleine braadpan boter verhitten. Rosbiefrolletjes in ca. 3 minuten rosé bakken. Serveren met aardappel-groenteschotel. Lekker met groene salade.

Provençaalse rosbief is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept