Pittige vissoep
2
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
3 eetlepels roerbakolie (flesje)
1 zak Tjap-tjoy-mix (400 g)
3 eetlepels Thaise rode currypasta (pot a 225 g)
2 visbouillontabletten
1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 225 g)
1 bakje garnalen (125 g)
150 g mihoen (pak a 250 g)
3 eetlepels worcestershire-sauce (fles a 150 ml)
Bereiding
In wok olie verhitten. Groentemix met currypasta ca. 3 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen en aan kook brengen. Ca. 2 minuten laten koken. Kabeljauwfilet in stukjes snijden. Garnalen en kabeljauw bij soep voegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Mihoen toevoegen en ca. 1 minuut verwarmen tot mihoen gaar is. Pittig op smaak maken met worcestersaus. Lekker met kroepoek.
Pittige vissoep is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Mediterrane vissoep »
Toro (pikante vissoep) »
Thaise vissoep »
Romige vissoep »
Reepjes varkensvlees in pittige saus »
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa »
Pittige truffels »
Pittige gebakken garnalen »