Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
2
sterren op basis van
4
stem(men)
person
2
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 zakje Risotto alla Milanese (165 g)
1 bakje surimi flakes (125 g)
1 zakje stoneleeks (ca. 8 stuks)
1 bakje gegrilde paprika's (200 g)
2 eetlepels citroensap
1 bakje rucola (30 g)
1 bakje rivierkreeftjes (125 g)
1 zakje gemengde eikenbladsla (met rucola 100 g)
Bereiding
Saffraanrisotto bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Surimi iets kleiner snijden. Stoneleeks in stukjes van 1 cm snijden. Paprika's boven kom afgieten en in stukjes snijden. Paprikavocht met citroensap tot dressing kloppen. Risotto, stoneleeks, rucola, paprika, surimi en helft van rivierkreeftjes erdoor scheppen. Eikenbladsla over twee of drie wijde kommen verdelen. Rijstsalade erop scheppen. Rest van rivierkreeftjes erover verdelen.
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab »
Grapefruitcocktail »
Tagliatelle met rivierkreeftjes »
Spaghetti met zeevruchten »
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette »
Lauwwarme posteleinsalade »
Beenhamtosti met koolsalade »
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta »