Tagliatelle met frisse citroensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Rasp de schil van de citroen, halveer deze en pers uit. Verhit in een pan de boter en bak de knoflook en tuinerwten 3 min. Voeg de citroenrasp en slagroom toe en verwarm op zacht vuur. Voeg van het citroensap 3 el toe. Roer de allesbinder door de saus en verwarm tot deze gebonden is. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de tagliatelle met de saus en kaas. Lekker met een groene salade en tomaten.

Tagliatelle met frisse citroensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept