Spinazierisotto met Gorgonzola

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een pan met dikke bodem. Fruit de ui en de rijst 2-3 min., tot alle rijstkorrels glanzen. Schenk de wijn erbij en laat het vocht op matig vuur vrijwel verdampen. Voeg een scheut bouillon toe en laat de rijst 15 min. zachtjes koken. Roer regelmatig en voeg iedere keer weer een scheut bouillon toe wanneer de vorige door de rijst is opgenomen. Verhit in een wok 1 el olie en laat de spinazie al omscheppend slinken. Schep de kaasstukjes en de helft van de geraspte kaas door de risotto en laat de beide kazen smelten. Voeg de spinazie toe, breng op smaak met peper en zout en laat afgedekt 5 min. staan. Schep de risotto in 2 diepe borden en strooi de rest van de geraspte kaas eroverheen. Lekker met tomatensalade.

Spinazierisotto met Gorgonzola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept