Zoetzure curry met eend

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan ui 5 min. in 1 el olie fruiten. In keukenmachine ui met knoflook, gember, specerijen, azijn en suiker tot pasta pureren. Pasta overdoen in kom. Met scherp mes vel van eendenborst lossnijden en vlees in stukken van 4 cm snijden. Vlees door pasta scheppen en afgedekt minstens 2 uur in koelkast laten marineren.
  • 2 Vlees in marinade op kamertemperatuur laten komen. In braadpan rest van olie verhitten. Vlees met marinade hierin al omscheppend 5 min. bakken. Zout naar smaak en 100 ml water toevoegen en nog 10-15 min. zachtjes gaarstoven.

Zoetzure curry met eend is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen-noedelsoep met eend, groene asperges en ei
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept