Hertenbiefstuk met cranberry's

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de cranberry's met 100 ml water en het citroensap op laag vuur aan de kook. Laat het 20 min. zachtjes koken en voeg de basterdsuiker toe. Laat nog 5 min. koken tot alle suiker is opgenomen en u een mooi dik mengsel hebt. Neem de hertenbiefstukken ca. 1 uur van tevoren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Verhit de boter en de olie in een koekenpan. Bak de hertenbiefstukken 4 min., keer halverwege. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 borden en schep er de cranberrycompote bij. Serveer direct. Lekker met aardappel-knolselderijpuree met walnoot (bak 450 g).

Hertenbiefstuk met cranberry's is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept