Visschotel met kabeljauw en gorgonzola

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking gaar. Snijd de uien in dunne ringen en de tomaten in plakken van ca. 1 cm. Snijd de kabeljauw in grove stukken van ca. 4 cm.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui kort. Voeg de vis en tomaat toe en bak ca. 8 min. op laag vuur mee. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de gorgonzola erboven en laat in ca. 2 min. smelten. Verdeel de rijst over de borden en schep de vis voorzichtig op de rijst.

Visschotel met kabeljauw en gorgonzola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept