Pittige rundvleescurry

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het vlees op kamertemperatuur komen en snijd in stukken. Snijd de knoflook fijn. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en pers de vrucht uit. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in ca. 5 min. op hoog vuur rondom bruin.
  • 2 Voeg de currypasta en de kokosmelk toe, verwarm al roerend ca. 1 min. Voeg de knoflook, het limoensap, de limoenrasp, vissaus, kokosmelk, suiker en het water toe. Laat het vlees op laag vuur afgedekt in 2½-3 uur gaar stoven. Breng de curry op smaak met vissaus. Snijd de koriander fijn en strooi vlak voor het serveren over de curry.

Pittige rundvleescurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode rundvleescurry met aubergine
2u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept