Zeewolf met amandelkorst en koriandermayonaise

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van koriander 4 takjes bewaren, rest in keukenmachine doen. Sambal, gembersiroop en yoghurtmayonaise toevoegen en alles tot mooie egale mayonaise mengen. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Van brood korstjes afsnijden. Brood in keukenmachine verkruimelen. Amandelen toevoegen en fijnmalen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Olie en wat zout toevoegen en kort mengen.
  • 2 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Bakplaat bekleden met bakpapier en zeewolffilets erop leggen. Amandelmengsel erover verdelen. Zeewolf in midden van oven ca. 15 minuten bakken. Intussen vier borden voorverwarmen. Zeewolffilets op borden leggen, mayonaise ernaast scheppen. Garneren met achtergehouden takjes koriander.

Zeewolf met amandelkorst en koriandermayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde kip-avocadosandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brunchburger met tofu, tomaat en koriander
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwich met Marokkaanse schijf
15 min
Bekijk recept
Lauwwarme cocktail van garnalen zalm en mango
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept