Filetlapjes met witte wijn

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bedek de filetlapjes met de bloem en bestrooi met peper. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak het vlees 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan.
  • 2 Bak in dezelfde pan de knoflook 1 min. Schenk de wijn en de bouillon erbij en laat in ca. 10 min. tot 1/3 inkoken. Leg het vlees terug in de pan en verwarm nog 7 min. op laag vuur, met de deksel schuin op de pan. Zet het vuur uit en verdeel het vlees over 4 borden. Laat de rest van de boter al roerend smelten in de saus. Voeg de peterselie toe en schenk de saus over het vlees. Lekker na de spaghetti met venkel en met de gesmoorde andijvie met ham (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Filetlapjes met witte wijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met filetlapjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept