Risottorijst met kip en mango

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. In braadpan olijfolie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Rijst toevoegen en meebakken tot korrels glanzen. 900 ml water met bouillontablet toevoegen en rijst in ca. 20 minuten gaarkoken. Intussen bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Mango schillen en vruchtvlees in kleine stukjes snijden. Kipfilet in schuine plakjes snijden. Als rijst gaar is, kip, bosui en mango door rijst scheppen en even meeverwarmen. Rookkaas erboven raspen.

Risottorijst met kip en mango is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept