Donder en hete bliksem

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Honing mengen met mosterd. Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel. Hampakketjes dichtvouwen. Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Stukjes appel en appelcompote door hete puree scheppen en enkele minuten door en door verwarmen. Bieslook fijnknippen. Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper. Bieslook over stamppot strooien. Serveren met hampakketjes.

Donder en hete bliksem is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hetebliksemtaartjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Donder En Hete Bliksem
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Weer-en-wind-pizza's
0-10 min -
Bekijk recept