Donder en hete bliksem
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
4 el bloemenhoning (pot a 450 g)
2 tl Franse mosterd
2 pakjes dikke plakken schouderham (a 2 plakken)
2 goudreinetten (appels)
1 pak aardappelpuree voor stamppot (extra grof, a 2 zakjes)
1 pot appelcompote met stukjes appel (360 g)
½ zakje verse bieslook (a 25 g)
Bereiding
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
Honing mengen met mosterd. Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel. Hampakketjes dichtvouwen. Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Stukjes appel en appelcompote door hete puree scheppen en enkele minuten door en door verwarmen. Bieslook fijnknippen. Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper. Bieslook over stamppot strooien. Serveren met hampakketjes.
Donder en hete bliksem is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem »
Appelstamppot (hete bliksem) »
Kalfslapjes met hete bliksem »
Hetebliksemtaartjes »
Donder En Hete Bliksem »
Weer-en-wind-pizza's »