Kabeljauw met groene rijstsalade

4
20 min, wachten 12 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Dep de kabeljauw droog en bestrooi met peper en zout. Leg elke portie op een stuk aluminiumfolie.
  • 2 Meng de peterselie met de knoflook en de olie. Rasp de gele schil van 1 citroen en pers de vrucht uit. Voeg het sap en het rasp toe aan de olie. Schep in elk pakketje 1 el gekruide olie. Snijd de andere citroen in 8 plakken. Verdeel de citroen en de ui over de vis en vouw het pakketje dicht. Leg 12 min. op de barbecue.
  • 3 Schep de rijst om met de resterende olie. Voeg de komkommer, bosui, rucola, pompoenpitten en peper en zout toe.

Kabeljauw met groene rijstsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept