Varkensschnitzel met rauwe ham

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel elke schnitzel in 3 stukken en bestrijk met 2 el olie. Bestrooi met peper naar smaak en de salie. Leg een plak ham op het werkblad en leg er een stuk vlees op. Vouw de ham om het vlees en leg apart. Herhaal met de rest van het vlees.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in ca. 8 min. gaar. Keer regelmatig. Bak de laatste 3 min. de zilveruitjes mee. Verdeel de rucola over 4 borden en leg het vlees en de uitjes erop. Lekker na de spaghettini met tomaat en met de sperziebonen met rucola en kaas (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Varkensschnitzel met rauwe ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept