Kip-tomaatburrito's

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en leg ze op een bord. Kook de kipfilets op laag vuur in 20 min. gaar. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui goudbruin. Roer de burrito seasoningmix met kookvocht van de kip (100 ml per 40 g mix) en de tomatenblokjes erdoor en breng aan de kook.
  • 2 Neem kipfilets uit de pan en verdeel met 2 vorken het vlees in stukjes. Schep om met wat peper en zout en doe de kip met de kaas weer in de pan. Schep op elke tortilla een zesde deel van het mengsel. Vouw de zijkanten over de vulling en vouw of rol ze op tot vierkante pakketjes. Halveer deze. Serveer ze per 3 stuks op een bedje van ijsbergsla.

Kip-tomaatburrito's is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept