Visschotel met muntcouscous

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen, halveer de sperziebonen en kook ze in 6 min. beetgaar. Giet af.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. Roer de komijn en de tomatenblokjes erdoor en breng aan de kook. Neem de pan van het vuur en voeg de sperziebonen en peper en zout naar smaak toe. Doe in de ovenschaal. Snijd de vis in stukken, leg op de groenten en dek af met aluminiumfolie. Zet de schaal 20 min. in het midden van de hete oven tot de vis gaar is.
  • 3 Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng op smaak met de munt en peper en zout. Serveer de vis­schotel met de muntcouscous.

Visschotel met muntcouscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Falafel met tuinbonen-muntcouscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei met gegratineerde vis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept