Kabeljauwfilet in mediterrane tomatensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook 1 min. Voeg de tomatenblokjes en de tapenade toe en breng aan de kook.
  • 2 Snijd de kabeljauwfilet in stukken en leg in de tomatensaus. Stoof met de deksel op de pan in 8-10 min. op laag vuur gaar.
  • 3 Schep de pasta op 4 borden en verdeel er de kabeljauwfilet over. Roer de tijm met peper en zout naar smaak door de tomatensaus en schep over de kabeljauwfilet.

Kabeljauwfilet in mediterrane tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept