Schnitzels op Japanse wijze

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng 250 ml water aan de kook en los het bouillontablet op.
  • 2 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de varkensschnitzels in ca. 4 min. per kant goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de uien goudbruin. Voeg de spitskool en de paprika toe en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg de bouillon en 75 ml woksaus toe en breng aan de kook. Laat de kool ca. 5 min. garen.
  • 3 Snijd elke schnitzel in 4 stukken, verdeel deze over de borden en schep over elke portie 2 el woksaus. Serveer met de rijst en de gesmoorde kool.

Schnitzels op Japanse wijze is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept