Gepaneerde karbonade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het blad van de peterselie fijn, houd wat takjes achter voor garnering. Roer de eieren los en voeg de peterselie, knoflook en peper en zout naar smaak toe. Leg de karbonades erin en laat afgedekt in de koelkast 1 uur marineren.
  • 2 Strooi het paneermeel op een bord en haal de karbonades erdoor, zodat ze helemaal met paneermeel bedekt zijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees op middelhoog vuur in ca. 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Garneer met de takjes peterselie en serveer met de augurken. Lekker na de penne met aubergine en met de aardappel uit de oven (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Gepaneerde karbonade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept