Kipcurry met sugar snaps

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sugar snaps in een laag kokend water in de wok in 3-4 min. beetgaar. Spoel in een zeef af onder koud water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes, ook het groen, in grove stukken. Snijd de paksoi in brede repen. Droog de wok, verhit de olie erin en roerbak de kip op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar. Schep de bosui en de sugar snaps erdoor en roerbak nog 2 min. Voeg daarna de woknoedels en paksoi toe en verwarm nog 1-2 min.

Kipcurry met sugar snaps is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met zalmroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept