Pompoentaartje met belegen kaas

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed elk schaaltje met 2 plakjes bladerdeeg, draai de tweede een kwartslag. Druk goed aan.
  • 2 Snijd de pompoen in parten. Verwijder de zaden en draden. Snijd de parten in plakjes van ca. 1/2 cm dik. Verdeel over de deegbodems.
  • 3 Klop 4 eieren los met de kwark, het kerriepoeder, de kaas, peper en zout. Verdeel over de ovenschaaltjes. Ris boven elk taartje de blaadjes van 1 takje tijm. Rol de deegranden terug tot de rand van de vorm. Klop een ei los, bestrijk het deeg ermee en bestrooi met het zeezout.
  • 4 Bak ca. 35-40 min. Neem uit de oven en laat 5 min. staan. Serveer in de ovenschaaltjes. Lekker met de koolsalade (zie recept elders op ah.nl/allerhande).

Pompoentaartje met belegen kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept