Variëren met boerenkoolstamppot

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen samen met de boerenkool en de ui 20 min. in ruim water met zout. Giet af.
  • 2 Verhit de melk met de boter in een steelpan. Schenk bij de aardappelen en stamp met een pureestamper tot stamppot. Breng op smaak met de azijn en peper en zout. Verdeel er een van onderstaande de strooisels over, zie variatietips hieronder.

Variëren met boerenkoolstamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Mini lasagne
Bekijk recept
Makkelijke snack rol
Bekijk recept
Tomaten-walnoten Tapenade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept