Röstikoek met brie

1persoon
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan boter verhitten, rösti toevoegen en bestrooien met zout en peper. Rösti ca. 5 minuten bakken, af en toe omscheppen. Intussen bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden. Ei schuimig kloppen met helft van bosui. Brie in dunne plakjes snijden. Ei al roerend over rösti uitschenken en tot koek vormen, iets plat drukken. Brie erop leggen en rest van bosui erover strooien. Afgedekt ca. 5 minuten bakken tot onderkant iets bruin en brie gesmolten is.

Röstikoek met brie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Rostikoek Met Magor (Comb. Van Mascarpone En Gorgonzola)
20-30 min -
Bekijk recept
Rosti Met Zuurkool
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept