Paddestoelenragout met schnitzelreepjes

1persoon
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst met zout koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schnitzel in dunne reepjes snijden. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en kleiner snijden. Bestrooien met zout en versgemalen peper. In braadpan boter verhitten. Reepjes vlees in ca. 2 minuten bruin bakken. Paddestoelen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Stroganoffsaus erdoor roeren en geheel goed doorwarmen. Rijst erbij geven.

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle Geschnetzeltes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante rucolasalade met vegetarische schnitzelreepjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddestoelenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept